Jobcenter- og forsikring- og pensionsselskaber

Vi samarbejder med jobcentre samt forsikring-og pensionsselskaber landet over, og laver henvisningsordninger samt uddanner vi sagsbehandlere. Læs mere her, hvilke ordninger vi kan tilbyde

Vi samarbejder med Jobcentre, forsikrings- og pensionsselskaber landet over.

Vi har et stort landsdækkende netværk bestående af autoriserede fysioterapeuter med speciale i længerevarende smerteproblematikker til varetagelse af vores smertehåndteringsforløb, samt et stort landsdækkende netværk af autoriserede psykologer med videreuddannelse indenfor metoden metakognitiv terapi.

Vi starter altid et samarbejde op gennem to faser:

Fase 1

Uddannelse af sagsbehandlerne

Vi sikrer at højne deres niveau indenfor forståelse af hvad kroniske smerter er jf. ICD 11 modellen samt forståelse af metoden indenfor metakognitiv terapi. På den måde sikrer vi en fælles og ensartet forståelse af hvilken borgere vi kan hjælpe.

Uddannelsen kan foregå onlocation eller online.

 

Fase 2

Visitere borgere i forløb ved os:

  • En borger kan visiteres til et forløb ved os, og får igennem et forløb en fast tilknyttet konsulent fra Better Healths hovedkontor.
  • Borgeren, vil blive stillet en række standardiserede spørgsmål inden optagelse i forløb. Vi skal sikre os, at vi målrettet kan arbejde med at gøre borgeren jobparat eller uddannelsesparat og/eller gå op i tid på arbejdsmarkedet.
  • En borger tilknyttes en af vores konsulenter i vores netværk, alt efter hvilke kommune de henvises fra.
  • Et forløb kan opstartes indenfor 10 hverdage og har en varighed af 14 uger. Læs mere her under Borgerforløb hvad det indeholder.

 

Kontakt os allerede i dag, og hør om jeres muligheder for at etablere et samarbejde med os. Vi tager altid gerne et uforpligtende møde!