Cases

Better Health samarbejder med Jobcentre, forsikrings- og pensionsselskaber samt virksomheder i hele landet.

Her kan du læse mere omkring nogle af de indsatser vi iværksætter samt kigge nærmere på, hvilke resultater vi har opnået med vores forløb – og måske endda finde inspiration til, hvordan vi kan hjælpe dig.

DSV

I 2019 underviste Better Health 120 funktionærer og produktionsmedarbejdere fra transportvirksomheden DSV Danmark i individuel smertehåndtering.

A.P. Møller Mærsk

Igennem to år deltog over 600 funktionærer med stillesiddende arbejde hos A.P. Møller Mærsk i et projekt med fokus på selvstændig smerteforebyggelse og -behandling.

Rambøll

Igennem et år underviste Better Health arbejdsmiljørepræsentanter fra Rambøll i, hvordan de skaber sundhedsinitiativer, der favner alle medarbejdere.

Københavns Kommune

I 2017 underviste Better Health alle medarbejderne i de Københavnske Svømmehaller i moderne smerteteori og individuel smertehåndtering.

Frederiksberg Kommune

Medarbejdere i hjemmeplejen i Frederiksberg Kommunes havde igennem mange år døjet med smerter på arbejdet. Better Health hjalp medarbejderne med at skabe nye tiltag for at komme smerterne til livs.

Lærenes Pension

Lærere fra alle skolekredse i landet blev i perioden 2018-2021 inviteret til foredrag om smerter og selvstændig smertehåndtering.