Om Better Health

Better Health blev grundlagt i 2019 udfra en mission om at hjælpe de op mod 1,3 mio. danskere, der døjer med smerter. I dag samarbejder Better Health med Jobcentre, forsikrings- og pensionsselskaber samt virksomheder i hele Danmark. Better Health består af et landsdækkende netværk af uddannede og dygtige konsulenter, som indtil videre har hjulpet op mod 13.500 personer til at få skabt en hverdag med færre smerter og mere livskvalitet.

Johan Toftegård, Stifter
Stifter af Better Health. Uddannet fysioterapeut med speciale indenfor komplekse smerter. Står primær salg og kundepleje. 
Privat: Løber dagligt, nørder kaffe og er Brøndby fan.

 

Mikkel Siert Eriksen, Teamleder
Uddannet fysioterapeut. Har ansvaret for driften i virksomheden, personalet, hjemmesiden og vores interne system platform.
Tilgår fysioterapi og samtaler med anerkendelse, empati og en moderne smerteforståelse.
Privat: Er glad for alt form for bevægelse. Cyklen er det fortrukne transportmiddel. Nyder socialt samværd med venner.

Lars Rasmussen, Sundhedskonsulent
Uddannet fysioterapeut med speciale indenfor kompleks smertebehandling og genoptræning.
Fungerer som fysioterapeuten i marken, der rådgiver og underviser borgerne i smertehåndteringsforløbet.
Privat: Bevægelsesnørd, elsker at rejse og være i naturen.

Eline Damsgaard, Metakognitiv psykolog  
Uddannet psykolog og specialiseret i metakognitiv terapi. Varetager individuelle forløb med borgere, med henblik på at sikre livskvalitet og hjælpe borgere tilbage på arbejdsmarkedet. 
Privat: Uddannet fitnessinstruktør og har altid gang i en masse gør-det-selv projekter.

b1f250cd-23d7-4e6d-b42c-2c9aa62a51f1

Mette Cindy Nordestgaard, Jobkonsulent  
Uddannet socialrådgiver.
Varetager vores JobHjælp forløb, som inkluderer individuelle samtaler med borgere, praktiketablering med henblik på at komme til trives i beskæftigelse igen.
Privat: Bruger en stor del fritid i Crossfitt boxen, gåture med hunden og bader i havnen året rundt. 

Landsdækkende konsulentnetværk

Vi har et stort landsdækkende konsulentnetværk bestående af autoriserede fysioterapeuter med speciale indenfor længerevarende smerter samt autoriserede psykologer med speciale indenfor metakognitiv terapi. De dækker hele Danmark. Vi benytter vores konsulenter til at varetage vores samarbejdsaftaler med jobcentre, forsikrings- og pensionsselskaber samt virksomheder. Fra vores hovedkontor sikrer vi en ensartet og høj kvalitet som vi garanterer i samarbejdet med os.

Kontakt os for et uforpligtende møde – og hør mere om hvad vi kan tilbyde jer.

Om stifteren

Better Health er grundlagt af Johan Toftegård. Johan er uddannet fysioterapeut med speciale i smerte. Han har gjort det til sin livsmission at hjælpe folk med smerter. Han var hovedperson bag det succesfulde smertehåndteringskoncept MyEnergy hos A. P. Møller Mærsk, der årene efter har reduceret brugen af sundhedsforsikringer med 52%. Han har samarbejdet med andre store koncerner som DSV og Rambøll. Ligeledes har han haft ansvar for at etablere og drive større projekter for den offentlige sektor. I 2019 indledte han et landsdækkende samarbejde med Lærernes Pension, der handler om gøre folkeskolelærere i stand til selvstændigt at kunne håndtere deres smerter. Johan er desuden foredragsholder og en aktiv deltager i debatten om smerteforebyggelse.

Han er desuden forfatter til bogen “ Vi ses igen på tirsdag”, som du kan læse mere om her

Johan Toftegård
Fysioterapeut og stifter af Better Health