Virksomhedskonsulent

Virksomhedskonsulent søges!

I Better Health kæmper vi for at hjælpe de op mod 1,3 mio. danskere, der lider af kroniske smerter og den mistrivsel, der ofte følger med, tilbage i beskæftigelse.

Better Health er en entreprenørvirksomhed i rivende udvikling. Vil du med på en vækstrejse inden for sundheds- og socialområdet? 

Hos Better Health får du mulighed for at arbejde med både offentlige og private virksomheder, mod et fælles mål, at hjælpe borgere med smerter eller andre udfordringer tilbage til beskæftigelse. Dette vil typisk ske gennem iværksættelse af virksomhedspraktik, arbejdsfastholdelse eller hjælp med ansøgning og CV. Som virksomhedskonsulent får du både bragt din faglighed og personlige kompetencer i spil, når du agerer bindeled mellem jobcentre og/eller forsikringsselskaber, virksomheder og borgere. Du vil opleve en alsidighed og fleksibilitet i dit arbejde, hvor ingen dage er ens, da vi tilrettelægger alle Jobhjælpsforløb ud fra det menneske og den virksomhed vi står overfor.

Lyder det som noget for dig? Så er det måske dig, der er vores nye kollega! 

Blæksprutte med overblik. Som virksomhedskonsulent er en af dine fornemmeste opgaver, at være tovholder i forløbet mellem borger, den instans (kommune eller virksomhed), som borgeren er sendt fra samt virksomheden, hvor borgeren er tilknyttet/tilknyttes. Derudover kan der være andre relevante samarbejdspartnere. Derfor skal du kunne samle de forskellige tråde og danne den røde tråd, da det vil være dig, der skaber det forkromede overblik. 

Så du skal altså gerne kunne fungere og trives i at samarbejde med flere instanser samtidig med at du hele tiden yder en individualiseret høj service.

Projektoren med spot på det unikke menneske. Du har gode lytteevner og er en omsorgsfuld kommunikator, der vægter det skræddersyede og individualiserede forløb højt, med formålet om at matche forløbet til lige netop det menneske, du sidder overfor. Derfor trives du også i den opsøgende kontakt til diverse virksomheder og samarbejdspartnere for det meningsgivende match.

Ude godt og hjemme godt. Du vil blive en del af en afvekslende og fleksibel arbejdsplads. Her vil du som udgangspunkt skulle arbejde fra din computer og telefon. Du vil skulle påregne 2-3 dage om ugen på farten, og hovedsageligt vil du blive tilkoblet forløb i Slagelse, hvorfor tilgang til egen bil er at foretrække. Disse dage ude vil bl.a. omfatte møde med borgere, deltage i virksomhedsbesøg samt deltage i relevante møder med samarbejdspartnere.

Aldrig alene. Der vil være dage på farten, men tæt og opfølgende kontakt med hinanden vil altid være højt prioriteret. Du vil gennem hele din oplæring være tilknyttet den ansvarshavende socialrådgiver Mette Nordestgaard, og der vil ligeledes altid være tæt samarbejde og mulighed for sparring med dine andre kollegaer. Med andre ord; Vi arbejder som et team, og du vil aldrig blive ladt alene. 

Din nærmeste leder bliver vores teamleder Mikkel Siert, og du vil blive en del af et sjovt, uhøjtideligt og omsorgsfuldt team.

 

Sammenfattende har du: 

 • En Socialrådgiveruddannelse 
 • Kender til beskæftigelseslovgivningen, her i særdeleshed LAB-loven og kan agerer ud fra denne.
 • Gerne erfaring i at arbejde ud fra beskæftigelseslovgivningen. 
 • Du har bred erfaring med at spotte ressourcer og muligheder på arbejdsmarkedet. I den forbindelse vil erfaring i coachende samtaler med fokus på at styrke den enkelte hen imod job være et plus. 
 • Opsøgende, vedholdende og omsorgsfuld i kontakten til borgeren.
 • Du trives i forskellige opgaver som fx den første kontakt til borgeren samt virksomheder, praktiketablering, opfølgning og rundbordssamtaler.
 • Gode kommunikationsevner både skriftligt og mundtligt, da du skal dokumentere indsatsen og beskrive borgerens arbejdsevne og praktikforløb.
 • Du er opsøgende på samarbejdspartner, når disse skal besøges. 
 • En løsningsfokuseret tilgang og evnen til at tænke kreativt og se nye muligheder og veje. Du vil håndtere komplekse problemstillinger.
 • Gode samarbejdsevner, da du vil skabe gode relationer og udvikling sammen med borgere, kunder, samarbejdspartnere og dine kollegaer.
 • Deltager i samarbejde med dine kollegaer i den løbende udvikling af vores produkter. 
 • Det kommer dig naturligt at opsøge sagsbehandlere, for at skabe og vedligeholde et tæt samarbejde samt skabe opmærksomheden omkring tilbuddet.

 

Du kan forvente at have meget af din daglige gang på Vestsjælland, og kan derfor med fordel være bosat her, men dette er absolut ikke et krav.

 

Vi er pt. lokaliseret i Ballerup, World Trade Center.  

 

Ansøgning: 

 • Motiveret ansøgning 
 • CV med billede

 

Send din ansøgning til info@betterhealth.dk og skriv i overskriften “Virksomhedskonsulent”

Deadline for denne ansøgning er: 16/5-2024 

Ansøgninger der ikke indeholder ovenstående vil ikke komme i betragtning.

Samtaler afholdes løbende.

Stillingen er en fuldtidsstilling uden højere arbejdstid. Løn aftales efter kvalifikationer. Store dele af dit daglige arbejde vil foregå fra vores kontor eller på farten. Hjemmearbejdsdage er også tilladt efter aftale.

Der forventes opstart d. 1/6-2024

Kontaktperson for spørgsmål er ansvarshavende virksomhedskonsulent: Mette Nordestgaard på telefon: 30 14 33 63 eller mn@betterhealth.dk

Stilling: Virksomhedskonsulent
Deadline: 16. maj, 2024
Info:
Stillingen er en fuldtidsstilling uden højere arbejdstid. Løn aftales efter kvalifikationer. Store dele af dit daglige arbejde vil foregå fra vores kontor i Ballerup eller bestemte lokationer rundt i primært Sjælland. Hjemmearbejdsdage er også tilladt efter aftale.  

Ansøgning:

– Motiveret ansøgning
– CV med billede

Send din ansøgning på mail, med navnet på stillingen i emne-feltet, til info@betterhealth.dk

Kontaktperson for spørgsmål:
Mette Nordestgaard

Om Better Health ApS

Better Health blev grundlagt i 2019 udfra en mission om at hjælpe de op mod 1,3 mio. danskere, der døjer med smerter. I dag samarbejder Better Health med Jobcentre, forsikrings- og pensionsselskaber samt virksomheder i hele Danmark. Better Health består af et landsdækkende netværk af uddannede og dygtige konsulenter, som indtil videre har hjulpet op mod 13.500 personer til at få skabt en hverdag med færre smerter og mere livskvalitet.