Sundhedsfaglig visitator

Sund­heds­fag­lig visitator søges!

Vi er en virksomhed, der arbejder for både private- som offentlige virksomheder, og som hver dag kæmper for at hjælpe de op mod 1,3 mio. danskere, der lider af kroniske smerter og den mistrivsel, der ofte følger med. 

Vil du med på en vækstrejse inden for sundhedsområdet? Her er ikke to dage ens, og der er et dejligt højt tempo. Du skal hjælpe borgere, der døjer med smerter og mental mistrivsel, dette gøres med din sundhedsfaglige og unikke egenskaber. Du skal agere bindeled i hele deres forløb. Lyder det som noget for dig? – Er det måske dig, der er vores nye kollega.

Du vil blive en del af en virksomhed, som er i stor udvikling i disse år. Vi er fortsat drevet som en entreprenørvirksomhed, så du er personen, der trives bedst med at arbejde selvstændigt uden nøje fastlagte SOP’er, arbejdsskemaer mv. Du formår at være tovholder i et borgerforløb, hvor du er det helt centrale bindeled mellem: klienten, den instans (region, kommune, pensions/forsikringsselskab eller  virksomhed) som borger er sendt fra og den/de konsulenter klienten tilgår ude i hele vores landsdækkende netværk. 

Du skal altså kunne fungere og trives, ligefrem nyde, at gå på arbejde hver dag, hvor du betjener, samt formår at skulle tilfredsstille flere instanser samtidig, alt imens du hele tiden yder en individualiseret høj kundeservice.

Du kommer til at arbejde med borgere der mistrives fysisk som mentalt. Hvorpå det forventes, at du som minimum har en relevant sundhedsfaglig professionsbacheloruddannelse. Du vil som udgangspunkt skulle arbejde udfra din computer og telefon, men det forventes, at du deltager i udvalgte møder. Rejsedage kan derfor forekomme. Din nærmeste leder bliver vores teamleder, der har et ansvar for 5 medarbejdere udover dig. Du skal fortsat kunne fungere selvstændigt, og ikke være bleg for selv at tænke og udvikle nye procedurer for visitering.

 

Du har udover ovenstående:

 • Har en relevant sundhedsfaglig professionsbacheloruddannelse, som f.eks. fysioterapeut, sygeplejerske, ergoterapeut og gerne med forståelse indenfor den moderne smertevidenskab
 • Erfaring med at rådgive borgere vil være et plus
 • Praktisere vores forløb som konsulent er stort plus, så man både er visitator og sundhedsfaglig konsulent
 • Kan sammensætte rapporter om klientens forløb på en let forståeligt måde med et højt skriftlig niveau
 • Skal kunne præstere at tale telefonisk med alle former for borgere, og formå at sætte dig ind i deres problematikker
 • Du kan være opsøgende og tale med alle mennesker, når du skal møde sagsbehandlere i jobcentre 
 • Kundeservice flair
 • At kunne sætte dig ind i kompliceret stof og evner at formidle det på en letforståelig måde
 • Arbejde i forskellige CRM-systemer
 • Arbejde i Office-pakken

 

Det er muligt at være bosat i Jylland, da vi ønsker at få kontor i Vejle, hvor man skal forvente at møde ind minimum 2 gange om ugen.


Vores hovedkontor findes i Ballerup, nærmere bestemt World Trade Center.

Ansøgning:

 • Motiveret ansøgning
 • CV med billede


Send din ansøgning til info@betterhealth.dk skriv i overskriften “Sundhedsfaglig visitator”.

Deadline for denne ansøgning er: 31/3-2024.

Samtaler afholdes løbende.

Ansøgninger der ikke indeholder ovenstående vil ikke komme i betragtning.

Stillingen er en fuldtidsstilling uden højere arbejdstid. Løn aftales efter kvalifikationer. Store dele af dit daglige vil foregå fra vores kontor og hjemmearbejdsdage er også tilladt efter aftale.

Kontaktperson for spørgsmål er Teamleder: Mikkel Siert Eriksen på telefon: 30 14 37 47 eller me@betterhealth.dk.

Stilling: Sundhedsfaglig visitator
Deadline: 31. marts, 2024
Info:
Stillingen er en fuldtidsstilling uden højeste arbejdstid. Løn aftales efter kvalifikationer. Store dele af dit daglige arbejde vil foregå fra vores kontor på World Trade Center Ballerup. Hjemmearbejdsdage er også tilladt efter aftale.  

Ansøgning:

– Motiveret ansøgning
– CV med billede

Send din ansøgning på mail, med navnet på stillingen i emne-feltet, til info@betterhealth.dk

Kontaktperson for spørgsmål:
Mikkel Siert Eriksen

Om Better Health ApS

Better Health blev grundlagt i 2019 udfra en mission om at hjælpe de op mod 1,3 mio. danskere, der døjer med smerter. I dag samarbejder Better Health med Jobcentre, forsikrings- og pensionsselskaber samt virksomheder i hele Danmark. Better Health består af et landsdækkende netværk af uddannede og dygtige konsulenter, som indtil videre har hjulpet op mod 13.500 personer til at få skabt en hverdag med færre smerter og mere livskvalitet.