Lejre Jobcenter indleder samarbejde med Better Health

Lejre Jobcenter indleder samarbejde med Better Health. Det betyder at borgere i Lejre kommune får tilbudt individuelle forløb mod deres kroniske smerter. Forløb, der lever op til de kliniske retningslinjer, og samtidig skal sikre at borgere kan blive selvhjulpen og vende tilbage til arbejdsmarkedet. 

Heidi Teichert, Afdelingsleder, udtaler følgende:

Jeg ser frem til  vores nye samarbejde med Better Health, Gennem dette samarbejde kan vi nu tilbyde et specialiseret forløb, der er designet til at hjælpe borgere med at håndtere deres smerter mere effektivt og få en bedre hverdag og arbejdsliv.

Forløbet fra Better Health kombinerer den nyeste forskning inden for smertebehandling med praktiske værktøjer og personligt tilpassede planer, som hjælper deltagerne med at opnå varige forbedringer.

Vi ser frem til at kunne tilbyde dette værdifulde forløb til vores borgere og mener, at samarbejdet med Better Health vil gøre en mærkbar forskel for dem, der lever med kroniske smerter, til en forbedret livskvalitet og derved kunne fastholde en tilknytning til arbejdsmarkedet.

Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig