AON & Better Health indgår strategisk samarbejde om forebyggelse af nedslid

Samarbejdet vil i al sin enkelthed gå ud på, at virksomheder, der ønsker at gøre brug af Better Health’s tilgang til forebyggelse af nedslid herunder færre smerter og mere livskvalitet, kan få Aons sparring og hjælp til at sammensætte en løsning, hvor samspillet med jeres nuværende pensions- og sundhedsleverandør i større grad bliver involveret – herunder, hvordan jeres pensions- og sundhedsleverandør kan understøtte jeres samarbejde med Better Health.

Om AON

Aon Denmark hører som selskab under Aon plc, verdens største konsulenthus inden for Risk and Human Capital. Aon i Danmark er en del af et globalt netværk med 500 kontorer i 120 lande og i alt 50.000 medarbejdere – heraf 180 i Danmark. Aon har været repræsenteret i Danmark siden 1984 og har i dag udviklet sig til et videnshus med spidskompetencer inden for alle hovedområder – skadeforsikring/risk management, pensionsforsikring og genforsikring

Søren Husted, Director Retirement and Health Solution ved Aon, udtaler om samarbejdet: 

“Vi bliver som rådgiver for vores kunder nødt til at spille en endnu større rolle som kundens mand på pensions- og sundhedsområdet. Hele udviklingen med store underskud på syge- og ulykkesforsikringer peger i retning af, at pensionsselskaberne tvinges til at forholde sig anderledes til forebyggelse, dækningsomfang og prissætning fremadrettet. Her ser vi Better Health som en spændende strategisk samarbejdspartner i arbejdet med forebyggelse, som vil kunne hjælpe virksomheder og pensionsselskaber til at nedbringe frekvensen af langvarige sygdomsforløb til glæde for medarbejderen, virksomheden, pensionsselskabet og samfundet”

Søren Husted, Director Retirement and Health Solution ved Aon

Om Better Health

Better Health er grundlagt udfra en mission om at hjælpe personer med smerter til en hverdag med færre smerter og mere livskvalitet. I dag samarbejder Better Health med forsikrings- og pensionsselskaber i hele Norden, samt virksomheder og kommuner i Danmark. Better Health består af et landsdækkende netværk af uddannede smertebehandlere, som indtil videre har hjulpet op mod 10.000 personer til en hverdag med færre smerter og mere livskvalitet. 

Johan Toftegård, Stifter af Better Health, udtaler om samarbejdet: 

“I samarbejdet med Aon får vi en samarbejdspartner i den absolutte højeste klasse. Det er blevet mere og mere klart i vores i i dialog det sidste års tid, at vi deler de samme visioner for hvordan forebyggelse skal tage sig ud anno 2020. Vi glæder os til at det kommer til gavn for de virksomheder vi nu sammen skal ud og hjælpe!”

Johan Toftegård, Stifter af Better Health

Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig